Foto Expert Oudenbosch

Pasfoto's voor alle documenten en visa

 bij Foto Expert Oudenbosch

LET OP:

FOTO EXPERT OUDENBOSCH IS GESLOTEN VAN

24 MEI TOT 1 JULI 2024

Onze  pasfoto studio is geheel ingericht naar de nieuwste eisen voor uw paspoort , i.d. , rijbewijs en buitenlandse visa en worden volgens de eisen van het matrixmodel gemaakt. Na het maken van de foto kunt u  beslissen u of u tevreden bent met het resultaat. Hierna drukken wij de pasfoto's pas voor u af ; zo komt u nooit voor verrassingen te staan ! Ook voor pasgeboren babies kunt u bij ons terecht. Onze locatie is volledig rolstoeltoegankelijk en u kunt, mocht dit nodig zijn, in uw rolstoel blijven zitten bij het maken van de foto's. Een extra set van dezelfde persoon bieden we voor de halve prijs aan.  Buitenlandse documenten of andere speciale visa eisen (o.a. witte achtergrond ) zijn geen enkel probleem .

Mocht u de foto ook digitaal wensen dan kunt u dit doorgeven. De foto kan ook digitaal naar uw email verzonden worden, geef dit bij het maken door.

Tip: voor het maken van pasfoto's met witte achtergrond is het raadzaam om geen wit shirt aan te hebben.

DIGITALE AANVRAAG RIJBEWIJS

U kunt nu ook in Oudenbosch uw rijbewijs digitaal aanvragen.

FOTO EXPERT BREDA  is een door de RDW erkende pasfotograaf voor het maken van de digitale pasfoto's voor deze online aanvraag.

U kunt bij ons een digitale pasfoto laten maken waarbij ook uw handtekening digitaal wordt vastgelegd .Zowel de foto als uw handtekening worden dan beveiligd naar de RDW verzonden waarna u zelf m.b.v. uw DigiD de verdere aanvraag voor het Rijbewijs kunt afronden. 

 Wilt u meer informatie kunt u op de site van RDW kijken :  rdw.nl

Wij maken RDW-fotos voor alle deelnemende gemeenten in Nederland!

Babies en kleine kinderen

Ook babies moeten een eigen identiteitskaart of paspoort hebben. Voor het maken van officiele pasfoto's zijn er ook voor de allerkleinsten strikte voorschriften. We maken de pasfoto's op een voor het kind zo prettig mogelijke manier. Zo mogen ze bij mama of papa  op schoot en wij stellen ze gerust. Natuurlijk mag hun favoriete knuffeltje mee !

Het is handig dat u uw baby een t-shirtje aantrekt waar uw hand in kan; voor de stabiliteit van de rug en ondersteuning van het hoofdje.

Wilt u ondertussen op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u ons volgen op Instagram & facebook